PALVELUT

MANIKYYRI

Vanhan lakan poiston jälkeen kynnet leikataan ja viilataan haluttuun pituuteen, pinta tasoitetaan ja kiillotetaan pehmeällä viilalla. Näin kynsilakka levittyy tasaisemmin ja tekee manikyyrista huolitellun. 

Kädet, kynnet ja kynsinauhat kuoritaan ja kynsille levitetään pehmittävä ja hoitava kynsinauhavesi, jonka jälkeen kynsinauhat painellaan manikyyritikulla hellävaraisesti taaksepäin. Käsille ja kynsille levitetään hoitava öljy tai voide, jonka annetaan imeytyä rauhassa. Lopuksi kädet huuhdellaan ja kuivataan.

Lakkaukseen kuuluu aluslakka, joka estää oman kynnen värjäytymisen; värilakka sekä päällyslakka, joka pidentää lakkauksen kestoa. Ranskalaisessa lakkauksessa kynsien kärjet maalataan valkoisiksi ja muu osa kynnestä jätetään mahdollisimman luonnollisen näköiseksi.

Manikyyri kestää 30-90 minuuttia.

GEELILAKKAUS

Geelauksella tarkoitetaan oman kynnen päälle laitettavaa päällyslakkaa, joka kovetetaan UV-uunissa. Geelilakkaus on rakennekynttä kevyempi vaihtoehto. Geelilakkaus kestää 2-3 viikkoa ja on hellävarainen omille kynsille. Geelilakkaukseen voi valita minkä tahansa värin tai ranskalaisen lakkauksen valkoisine kärkineen. 

Geelilakkauksen voi halutessaan uusia studiossa tai vaihtoehtoisesti poistaa haluamansa ajan jälkeen kotona asetonilla.

Geelilakkaus kestää noin 60 minuuttia.

RAKENNEKYNNET

Rakennekynnet tehdään oman kynnen päälle geelillä, akryylilla tai akrygeelillä. Geelikynsi on joustava, akryylikynsi kova ja akrygeelillä tehty yhdistää akryylin ja geelin parhaat puolet - vahvuuden, kestävyyden ja joustavuuden. 

Rakennekynsiä huolletaan 3-6 viikon välein, ja ne kestävät hyvin tehtyinä kovaakin käsien käyttöä. Rakennekynsillä saa lisää pituutta omiin kynsiin joko kynsijatkeella (tippi)  tai ne voi tehdä oman kynnen päälle.

Rakennekynsiin saa haluamansa lakkauksen ja niihin on myös mahdollista tehdä erilaisia kuvioita tai koristeluita pienillä strasseilla.

Rakennekynsien laittoon varataan aikaa 90-120 minuuttia.

PARAFIINIHOITO

Käsien ja jalkojen parafiinihoito on lämmittävä, ihoa hoitava, verenkiertoa vilkastuttava ja paikallista aineenvaihduntaa parantava hoito. Hoito lievittää sormien ja varpaiden nivelissä sekä kämmenen ja jalkaterän pienissä lihaksissa ja rustoissa esiintyvää kipua ja parantaa nivelten liikeratoja. Parafiinihoito jättää ihoon silkkisen ja terveen hohdon, mutta kosmeettisen vaikutuksen lisäksi sillä on myös useita muita hyödyllisiä vaikutuksia:

  • lievittää käsienpesusta ja desifiointiaineen käytöstä aiheutuvaa kuivumista
  • kosteuttaa kuivaa ja hilseilevää ihoa
  • parantaa jalkojen verenkiertoa
  • lievittää diabeetikoilla esiintyvää kutinaa ja suonenvetoa
  • parantaa, ennaltaehkäisee ja hoitaa ihohalkeamia
  • lievittää nivelten tulehdusta ja turvotusta sekä raajojen lihas- ja hermojännityksiä.

Parafiinihoito kestää noin 15 minuuttia.

PEDIKYYRI

Jalkahoito alkaa lämpimällä ja pehmentävällä kylvyllä, jonka jälkeen iho kuoritaan ja raspataan, ja kovettumat poistetaan. Samalla huolletaan kynnet ja kynsinauhat. Rentouttavan jalkahieronnan jälkeen jaloille levitetään kosteuttava voide tai naamio. Lopuksi kynnet lakataan halutulla tavalla.

Samoin kuin käsien kynsiin, saa myös jalkoihin geelilakkauksen. Varpaissa geelilakkaus kestävää pidempään kuin käsissä, parhaimmillaan koko kesän. Jalan kynnet kasvavat hitaammin, eivätkä ne joudu niin kovalle päivittäiselle kulutukselle kuin käsien kynnet.

Oikeanlainen jalkahoito on äärimmäisen tärkeää, sillä keho saattaa oireilla huonokuntoisten jalkojen vuoksi. Sisäänkasvaneet kynnet voivat aiheuttaa kipua tai tulehduksia ja vaikuttaa myös selän terveyteen. Perusterveet jalat pysyvät huollettuina käymällä 2-3 kertaa vuodessa jalkahoidossamme.

Jalkahoito kestää 60 minuuttia, lakkauksen kanssa 75 ja geelilakkauksella 90 minuuttia.